Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

O «Έρασμος» και φέτος στο πλευρό ευάλωτων ομάδων, με δέματα αγάπης Παρά τις αυξημένες δυσκολίες, λόγω πανδημίας!

Παρά τις αυξημένες δυσκολίες, λόγω πανδημίας!

Όπως κάθε χρόνο, ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα του 2020, ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» εξασφάλισε τη δυνατότητα για προετοιμασία και προσφορά δεμάτων βασικών ειδών διατροφής για συμπολίτες μας προερχόμενους από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Ο «Έρασμος» αγωνίζεται καθημερινά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής αυτών των ανθρώπων, ανεξαρτήτως δυσκολιών, ή εποχικών συγκυριών, όπως τη δυσμενή περίοδο που διανύουμε, λόγω επιβεβλημένης καραντίνας ενόψει της πανδημίας COVID-19, κάτι που δυσχεραίνει σημαντικά κάθε κοινωνική δραστηριότητα στη διεκπεραίωσή της.
Μια κατάσταση που επιφορτίζει επώδυνα την ήδη υπάρχουσα ανασφάλεια και αγωνία των εμπερίστατων συνανθρώπων μας, καθιστώντας τους ανίκανους να εξασφαλίσουν τα ως προς το ζην, πόσο μάλλον να έχουν τη χαρά ενός στοιχειώδους εορτασμού της φετινής γιορτής της αγάπης!
Ευχαριστούμε θερμά όσους μας στήριξαν στο φετινό δύσκολο έργο μας και μεταξύ αυτών τους εθελοντές μας, καθώς και την ανώνυμη (κατά την επιθυμία της) επιχείρηση (Κ) για την πλούσια και ανιδιοτελή προσφορά ικανών ποσοτήτων κρέατος!
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ