Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ HAM FEST ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι , ραδιοερασιτέχνες και μη .

Χάρη σε εσάς και φέτος πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πανελλήνια διασυλλογική συνάντηση ραδιοερασιτεχνών ( ham fest ) στην Παναγία Σουμελά παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε με τον πρωτόγνωρο ιό (covid 19) .

Παίρνοντας τα σωστά μέτρα και τις σωστές αποστάσεις όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα μπορέσαμε με ασφάλεια να υλοποιήσουμε αυτή την όμορφη συνάντηση .

Φέτος καθώς είχαμε αυτές τις δυσκολίες είχαμε περισσότερους εκθέτες όπως καθώς και επισκέπτες . Όταν λοιπόν υπάρχει όρεξη και μεράκι μπορούν να γίνουν όλα με ασφάλεια .

Ακούσαμε πολύ όμορφα λόγια για τον χώρο που διεξάχθηκε η εκδήλωση μας καθώς ακόμη για την αίθουσα διαλέξεων και τα δωμάτια τα οποία φιλοξενήθηκαν οι συνάδελφοι μας .

Το ham fest του 2020 αφιερώνετε στον SK αντιπρόεδρο SV 2 FZG ΤΕΟ

Σε αυτό το σημείο πρέπει να ευχαριστήσουμε το ίδρυμα Παναγία Σουμελά για όλη την προσφορά ώστε να αρχίσει και να τελειώσει όμορφα η συνάντησή μας ,τον δήμο Βέροιας (KAΠΑ) την αντιπεριφέρεια Ημαθίας ,τους φίλους ραδιοερασιτέχνες εκθέτες, τις εταιρίες COBRA CENTER , MORTEΚ και επίσης τον SV 1 EDZ Δημήτρη Βελισάρη για την τιμή που μας έκανε να παρουσίαση για πρώτη φορά στο ham fest της Παναγίας Σουμελάς το πρώτο κινητό τηλεπικοινωνιακό κέντρο επικοινωνιών για υπηρεσιακούς σκοπούς και φυσικά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας Έτσι λοιπόν μας δίνεται δύναμη και θάρρος να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου , το δεύτερο σαββατοκύριακο του Μαϊου.

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ WWW.SZ2VAN.GR 

Με τιμη το Δ.Σ


--
Για την 'Ενωση Ραδιοερασιτεχών
  Βέροιας-Αλεξάνδρειας-Νάουσας 

                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΣΑΓKΑΛΙΔΗΣ  SV 2 JQA 
ΤΗΛ 6976655790  &  6973550754

  e mail : sz2van@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ