Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ η συζήτηση - σύσκεψη που οργάνωσε η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Ν. Πέλλας στον Ιδιωτικό Τομέα και το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας - Πέλλας.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ η συζήτηση - σύσκεψη που οργάνωσε η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Ν. Πέλλας στον Ιδιωτικό Τομέα και το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας - Πέλλας.
Στη συζήτηση έγινε αναφορά στην εμπειρία που υπάρχει από την οργανωμένη ζωή και δράση, μέσα από συγκεκριμένα παραδείγματα κατακτήσεων του ταξικού εργατικού κινήματος, αλλά κυρίως στην αναγκαιότητα συσπείρωσης των εργαζομένων κάθε κλάδου στα σωματεία, στις επιτροπές αγώνα εργαζομένων και ανέργων, στις επιτροπές αγώνα αυτοαπασχολούμενων, στους αγροτικούς και φοιτητικούς συλλόγους, στις ομάδες και τους συλλόγους γυναικών. Γιατί μπροστά μας έχουμε δύσκολες μάχες. Και σε αυτές χρειάζεται να συμμετέχει κάθε εργάτης και κάθε εργάτρια, χωρίς φόβο και χωρίς ενδοιασμούς. Μέσα από ένα μουσικό αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι παρουσιάστηκαν οι καημοί και οι αγώνες της παγκόσμιας εργατικής τάξης, ανανεώθηκε το ραντεβού όλων μας στους δρόμους του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...