Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Τέλος στο χάος με τους μπαχαλάκηδες στις διαδηλώσεις βάζει η Κυβέρνηση της ΝΔ.Βιντεο

Για «τίτλους τέλους» που βάζει η Κυβέρνηση της ΝΔ στην επαναστατική γυμναστική των μπαχαλάκηδων και των «επαγγελματιών αγανακτισμένων» έκανε λόγο ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για τις δημόσιες συναθροίσεις.

Όπως τόνισε, η ελληνική κοινωνία στις αρχές του 21ου αιώνα δεν αντέχει να χρειάζεται διαρκώς να συζητάει για τα αυτονόητα με τους συνειδητούς αρνητές της κοινής λογικής.

Επισήμανε δε ότι απέναντι σε όσους προσβάλλουν τον πολίτη και τις δημοκρατικές διαδικασίες χαρακτηρίζοντας ως φασιστικό και χουντικό κάθε τι που δεν τους αρέσει, η Κυβέρνηση της ΝΔ ορθώνει τείχος νομιμότητας, τάξης και κοινής λογικής!

Προασπίζεται τον απαράβατο κανόνα κάθε δημοκρατικής πολιτείας που ορίζει ότι τα δικαιώματα του ενός δεν πρέπει να καταπατούν τα δικαιώματα των άλλων.

Ο κ. Τσαβδαρίδης ανέφερε ότι δεν μπορεί οι πολλοί να ταλαιπωρούνται βάναυσα από τους ελάχιστους με κλεισίματα δρόμων, κυκλοφοριακό χάος, ανυπολόγιστες χαμένες εργατοώρες, τεράστια ψυχική φθορά και αδικαιολόγητη οικονομική επιβάρυνση των επαγγελματιών – ειδικά στο κέντρο της Αθήνας - για το τίποτα.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης βάζει τέρμα τα ψέματα όσων επενδύουν στο χάος. Γιατί ΔΕΝ απαγορεύει τις διαδηλώσεις αλλά προβλέπει τη διάλυσή τους μόνο για τις περιπτώσεις που γίνονται έκτροπα και απειλούνται ζωές και προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια ασφάλεια ενώ προβλέπει τη στιβαρή αντίδραση της Πολιτείας μόνο απέναντι σε κάθε οργανωμένο βάνδαλο που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί μία πορεία για να βγάλει τα απωθημένα του με τη βία.

«Η ΝΔ στέκεται απέναντι στην υποκρισία και τον λαϊκισμό. Προτάσσει και αγωνίζεται για μία κοινωνίας ουσιαστικής ελευθερίας, ασφάλειας, κοινωνικών δικαιωμάτων στις πράξεις και όχι στα εύκολα λόγια» υπογράμμισε χαρακτηριστικά κλείνοντας την ομιλία του ο Βουλευτής Ημαθίας.

Αναλυτικά η ομιλία του κ. Τσαβδαρίδη στο κάτωθι link:

ΟΜΙΛΙΑ Λ. ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧ/Ν ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ 08/07/2020


----------------------
ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΕΩΡ. ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΗΜΑΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ