Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Βεσυρόπουλος: «Η κοινωνία έχει συνειδητοποιήσει απόλυτα τη σοβαρότητα της κατάστασης»

 

Αιχμές στην αντιπολίτευση για τη στάση της που κράτησε αυτό το διάστημα άφησε μιλώντας την Τρίτη (17/11) στη Βουλή ο Απόστολος Βεσυρόπουλος. Ο υφυπουργός Οικονομικών τόνισε ότι «είναι θλιβερό που υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που χρησιμοποιούν την πανδημία ως πεδίο μικροκομματικής αντιπαράθεσης και άγονης αντιπολίτευσης, απέναντι στην κυβέρνηση».

Επίσης, κατά την ίδια του τοποθέτηση και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωσε: «Η πολιτική της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας προσαρμόζεται και επικαιροποιείται, ανάλογα με την εξέλιξή της και η κυβέρνηση λαμβάνει συνεχώς νέα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας».

«Ευτυχώς η κοινωνία έχει συνειδητοποιήσει απόλυτα τη σοβαρότητα και την κρισιμότητα της κατάστασης (με τον κορονοϊό). Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δίνει, με τη συμπεριφορά της, διαπιστευτήρια ατομικής ευθύνης, τηρεί τα μέτρα υπερασπίζει το αγαθό της δημόσιας υγείας», είπε οκ. Βεσυρόπουλος και υπογράμμισε ότι «σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η κυβέρνηση προτάσσει τον ορθολογισμό για την άμβλυνση των συνεπειών της πανδημίας και ουσιαστικής στήριξης αυτών που πραγματικά έχουν ανάγκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...