Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος»

 

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση εμπορίας κρεάτων «ΓΑΛΙΚΑ ΓΕΩΡΓ. ΥΙΟΙ ΟΕ» για τη διαχρονική υποστήριξη του έργου μας, καθώς και για τη φετινή προσφορά ικανών ποσοτήτων κρεάτων, προκειμένου να οργανώσουμε την ετήσια διανομή δεμάτων βοηθείας σε οικογένειες ευπαθών κοινωνικών ομάδων, εν όψει της εορταστικής περιόδου

Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς του 2021. Ειδικότερα η φετινή προσφορά των Υιών Γαλίκα γίνεται εις μνήμην του πατέρα τους Γεωργίου με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από το θάνατό του. Κάθε ευγενική χορηγία του επιχειρηματικού κόσμου απέναντι στον «Έρασμο» αποτελεί σημαντική ευεργεσία προς ευάλωτα άτομα ή ομάδες που συνδράμουμε, αποδίδοντας άμεσα οφέλη και καρπούς στον καθημερινό αγώνα μας για την προάσπιση των κοινωνικών τους δικαιωμάτων σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής!

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας (2014 -2020). Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ