Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

9 μήνες φυλάκιση και 3000 ευρω προστιμο για 55χρονο που σκότωσε σκύλο με βαριοπούλα


ΣΧΟΛΙΟ
Βαζουμε αυτην την ειδηση γιατι επιτελους εχουμε μια καταδικη εστω και με ποινη χαδι κατα την γνωμη μας σε εναν απο αυτους τους νταηδες που με μεγαλη ευκολια θανατωνουν τα ζωα ειτε χτυπωντας τα μεχρι θανατου οπως το εν λογω υποκειμενο η ριχνοντας φολες ,ευγε στους δικαστες και αναμενουμε αναλογη συνεχεια και εδω στην βεροια οπου εχει γινει σπορ για καποιους ανωμαλους η θανατωση των σκυλιων κατακυριο λογο αλλα και αλλων ζωον
11/1/2012, 8:53 πμ. Ποινή φυλάκισης 9 μηνών, χωρίς αναστολή, και χρηματικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ επέβαλε το Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στον 55χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, που στις 23 Δεκεμβρίου εγκλώβισε και χτύπησε βάναυσα με βαριοπούλα δύο αδέσποτα σκυλιά στο Μοσχάτο.
Σύμφωνα με το adespoto.gr, ο άνδρας εγκλώβισε τα άτυχα σκυλιά σε οικόπεδο επειδή κυνήγησαν μια κότα και τα σακάτεψε, χτυπώντας τα με μια βαριοπούλα.
Δυστυχώς το ένα από τα δύο σκυλιά, ο Ρήγας υπέκυψε στα τραύματά του αφού ο 55χρονος του ράγισε το κρανίο και του έσπασε τη γνάθο.
Από νωρίς στα δικαστήρια της Ευελπίδων είχαν μαζευτεί πολλοί φιλόζωοι ενώ την υπεράσπιση της φιλοζωικής πλευράς ανέλαβε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Θανάσης Πλεύρης.
*Η φωτoγραφία είναι από το adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ