Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

O Χαμπίδης Δημήτριος γεωπόνος Μέλος της Κ.Ε. του Σύριζα υπεύθυνος αγροτικού απανταει στον Καρασμανη για τις αγροτικες επιδοτησεις.Χαρακτηριζει ψευτες τους βουλευτες και τα αγροτοστελεχη της ΝΔ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ, ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ .
Για τα τις αποζημιώσεις που έδωσε προεκλογικά στους παραγωγούς του επιτραπέζιου ροδάκινου ο κ. Καρασμάνης ,παραμονές εκλογών Ιανουάριο 2015 για την παράγωγη του 2014 .
Όχι οι ειδικοί άλλα οι έστω και οι ελάχιστα εμπλεκόμενοι στην ΚΑΠ(κοινή αγροτική πολιτική )οφείλουν να γνωρίζουν βασικές της αρχές.

ΠΡΩΤΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΠ.
Ενιαία πολιτική για όλες τις χώρες (κοινή αγροτική πολιτική)το λέει η ταυτότητα της.

Για το εμπάργκο δόθηκε το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής για όλα τα προϊόντα που οι
κωδικοί τους είναι στο εμπάργκο (ροδάκινα ,μήλα, πορτοκάλια ,σταφύλια ,ακτινίδια ,κ.λ.π.) .Για όλες τις χώρες της Ε.Ε.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΡΧΗ .
Ποτέ η Ε.Ε. δεν πλήρωσε και δεν μπορεί να πληρώσει το ίδιο αντικείμενο δυο φορές ούτε επιτρέπει στις χώρες μέλη να δώσουν εθνικές επιδοτήσεις ( και ανά στρέμμα και ανά κιλό ).
Δηλαδή και αποζημιώσεις Καρασμάνη κατά στρέμμα και δωρεάν διανομή κατά κιλό.
ΤΡΙΤΗ ΑΡΧΗ
Η τιμές στις αποζημιώσεις είναι ενιαίες σε επίπεδο επικρατείας και Ε.Ε.(και όχι άλλες τιμές η Πέλλα ,άλλες η Ημαθία, άλλες η Κοζάνη .
ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΡΧΗ .
Δεν δίνει για το εμπάργκο επιδοτήσεις ούτι επιτρέπει στα κράτη μέλη για τα προϊόντα που πουλήθηκαν πριν το εμπάργκο (πρώιμα ροδάκινα ).
Εν πάση περιπτώσει το θέμα μας δεν είναι ο διαγωνισμός γνώσεων για την ΚΑΠ.
Παρακαλώ να δημοσιεύσουν την απόφαση έγκρισης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Για την επιδότηση Καρασμάνη για να λάμψει η αλήθεια που επικαλούνται .
Και όχι να διαδίδουν τα παπαγαλάκια ότι το είπαν και στελέχη της κυβέρνησης (βουλευτές, ακόμη ,και υπουργοί π.χ. Κ.Μπόλαρης ).

Χαμπίδης Δημήτριος γεωπόνος
Μέλος της Κ.Ε. του Σύριζα υπεύθυνος αγροτικού

2 σχόλια:

 1. ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ15 Ιανουαρίου 2016 στις 7:11 π.μ.

  κύριε Χαμπίδη, προφανώς αν και υπεύθυνος στα αγροτικά του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι δεν γνωρίσετε καλά τα πράγματα. Τι δουλειά έχει η Νεα ΚΑΠ με την αποζημίωση των ροδακίνων; Διαβάστε καλά το δελτίο του κου Καρασμάνη για να το καταλάβετε καλύτερα πώς πήραμε τα χρήματα, ο οποίος βήμα – βήμα, ημερομηνία – ημερομηνία, με ντοκουμέντα, με αποδείξεις, με έγγραφα και με νόμιμο, δίκαιο και κρυστάλλινο τρόπο έδωσε τα χρήματα. και μάλιστα το υπογραμμίζω αυτό η αποζημίωση δόθηκε λόγω της απώλειας εισοδήματος από την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία και όχι του Ρώσικου εμπάργκο.
  Τώρα ζητάτε από τα στελέχη της Ν.Δ. να δημοσιεύσουν την απόφαση της έγκρισης.
  κύριε Χαμπίδη με εκπλήσσετε, εσείς κυβερνάτε, τα γραφεία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι διάπλατα ανοικτά για σας.
  Αλήθεια γιατί πάτε κόντρα στα συμφέροντα των παραγωγών; Ας πούμε ότι δεν υπήρχε απόφαση, είμαι σίγουρος ότι θα πανηγυρίζατε εις βάρος των παραγωγών. Γιατί τόσος φθόνος γιατί τόσο κομματικό μένος εναντίων μας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΡΕ ΧΑΜΠΙΔΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΚΘΕΤΗΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ