Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Σοκ και Δέος στην Γερμανία! Καταρρέει η Deutsche Bank

«Γονάτισε» η Deutsche Bank , καθώς τα οικονομικά στοιχεία που δημοσίευσε μαρτυρούν την άσχημη κατάσταση στην όποια βρίσκεται.
Η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας είναι η εικόνα του φαύλου γερμανικού πελατειακού κράτους. Εικόνα μιας Γερμανίας μεγάλες πολυεθνικές της οποίας είχαν) σαν τρόπο διείσδυσης την δωροδοκία και τους κατά τόπους αχυρανθρώπους τους.
Τα στοιχεία είναι σοκαριστικά:

  • Πτώση 98% κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη της στο β΄ τρίμηνο, και διαμορφώθηκαν στα 20 εκατ. ευρώ.
  • Τα καθαρά έσοδα του β΄ τριμήνου μειώθηκαν 20% και διαμορφώθηκαν στα 7,4 δισ. ευρώ.
  • Η μετοχή της εταιρείας έχει υποχωρήσει 43% από την έναρξη του έτους.
  • Οι επενδυτές πουλούν τις μετοχές του τραπεζικού κλάδου μετά από την απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου για έξοδο από την Ευρωπαϊκή ένωση.
Η Deutsche Bank έχει υποστεί μεγαλύτερο πλήγμα από τις περισσότερες τράπεζες. Η γερμανική τράπεζα μειώνει το κόστος και προσπαθεί να ανταποκριθεί στις νέες, πιο αυστηρές κεφαλαιακές απαιτήσεις στα επόμενα τρία χρόνια.
Προσπαθεί επίσης να διευθετήσει τις έρευνες των ρυθμιστικών αρχών που αναμένεται να καταλήξουν σε μεγάλα πρόστιμα, που θα αποτελέσει άλλη μία αβεβαιότητα για τους επενδυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...