Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ - ΠΑΡΑΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.ΜΑΤΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.

Εγω ενας απλος αγροτης ρωταω γιατι δεν βγαινει Δημοσια σε ολα τα καναλια τηλεορασης ο Πρωθυπουργος και να πει οτι Δεσμευονται  οι τραπεζικοι λογαριασμοι ολων των βουλευτων Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ μεχρι να εξοφληθουν τα χρωστουμενα  των 400 εκατομμυριων ευρω, Δανεια ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ  απο την Αγροτικη Τραπεζα.  να το κανει  προταση  και στην Βουλη  για να ψηφιστει.  ολοι εμεις  αναρωτιομαστε μηπως βαλαν στα Δανεια τους,  εγγυητες εμας  τους τοτε  ψηφοφορους
του Πασοκ και της Ν.Δ, και κυνηγατε τωρα εμας, εσεις του Συριζα,  με τους φορους και τον Εφκα, και  θα βγαζετε σε πλειστηριασμο τα χωραφια μας και τα σπιτια μας, και ετσι θα απαλλαγουν απο το χρεος η Ν.Δ  και το ΠΑΣΟΚ    με τον κοπο του αγροτη και του Μικρομεσαιου. Αν τυχον αρχισουν οι κατασχεσεις απο ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ να ξερετε οτι μεχρι το 2009 ολοι οι αγροτες περναμε επιστροφη ΦΠΑ δηλαδη δεν χρωστουσε κανεις αγροτης στην εφορια. μην μας καταστρεψετε. Παραγραφτε τα ολα.
 οπως παραγραφόταν  χρονια τωρα Μόλις περνούσαν Πεντε χρονια σε  πολλους Ημετερους των μεγαλων τοτε πολίτικων κομμάτων, και βλέπουμε πολλούς στις λιστες των Οφειλέτες του Ελληνικου Δημοσίου Νομικού Δικαίου να περιμενουν να εκλέγουν παλι οι Δικοι τους και να τους Τα Διαγράψουν και να τα φορτώσουν μετα σε εμας τον ελληνικο Λαο που δεν μπορουμε  και δεν ξερουμε πως να αντιδρασουμε γιατι φοβομαστε τον Δικαστη     εμεις τα προβατα που τα δεχομαστε οπως μας τα Σερβιρεται εσεις του Συνασπισμου,    Και συνεχισατε και εσεις να παραγραφεται Φορους, τελευταια σε ενα καναλι τηλεορασης με πολλα εκατομμυρια ευρω΄ΜΑΤΑΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ      Που αναφερεστε Μονιμα Συντροφε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΕΣΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ

7 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΗ ΞΥΠΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kostas Liamtsios κ αν σ διαγραψει εσενα τα χρεοι σωθεικες;;;;;;γτ εγω σαν αγροτης π καληεργω μηλα κ το κοστος καληεργιας ειναι 0,35 κ ο εμπορας μ πλυρωνει 0,20 κ τα λεφτα του αγιου πουτσου κ κοψιμο 10 κ 20 κ 50 τονους κ τ πετρελαιο 1,47 κ ελγα κ επιτεδευματος κ κ κ κ δν μ σωνουνε αυτα τ χρεοι αδερφε.δν μ σωζει ουτε η holland ουτε η landini που μονο γ εφε κ μαλακια ειμαστε εδω μεσα κ τ χρεοι στ θεο.με σωζοι μονο οι ομοδα καληεργιας παραγωγων.τπτ αλο.παραγωγων.τ τονιζω.οχι ν πουλαμε σαν ομαδα αλα να καληεργουμε σαν ομαδα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχι δικιο ο αντονης το χρεος εγινε μεσα στην κριση πριν δεν χρωστουσαμε οι αγροτες

    Μπαμπης Δημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οτυαν μας παρουν τα χωραφια τοτε τα λεμε συναδερφοι που δεν σας καιγετε καρφι στα καφενεια μονο πρεφα και μασλατια

    αγανακτηση σκυδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολοι ιδιοι ειναι ρε μην περιμενετε κατι καλο με αυτους ολους

    ντιμισ βεροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ετοιμος ειναι ο εφκα για κατασχεσεις,300000 αγροτες υποφερουν ανασφαλιστοι τσιπρα τα ακους θλεις ψηφο χαρισε τα χρεη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ