Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ, ΣΤΗ ΣΦΗΚΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΣΤΑ ΑΣΩΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΡΙΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ.


Συνεχίζει ακατάπαυστα τις επισκέψεις του σε τοπικές κοινότητες του δήμου Βέροιας ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Παπαγιάννης. Μαζί με υποψήφιους συμβούλους της παράταξης του «Δικαίωμα για νέα Βέροια» ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε, για μία ακόμη φορά, στην ξεχασμένη -εδώ και χρόνια- από τη διοίκηση του δήμου, δημοτική Ενότητα Μακεδονίδος, στα Πιέρια όρη, στα Ριζώματα, στο
Πολυδένδρι, στη Σφηκιά,  καθώς και στο Μακροχώρι, στα Ασώματα και στην Αγία Βαρβάρα. Οι δημότες του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, βλέποντας στο πρόσωπο του τον αυτοδιοικητικό που θα βγάλει την περιοχή τους από τη μιζέρια.
«Καταγράφουμε τις εικόνες πλήρους εγκατάλειψης και την κραυγή αγωνίας των δημοτών μας» δήλωσε ο κύριος Παπαγιάννης, «επισκέπτομαι συνεχώς τις τοπικές κοινότητες του δήμου μας όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, δυστυχώς η κατάσταση επιδεινώνεται χρόνο με το χρόνο, είναι παντελής η απουσία ενδιαφέροντος από τη δημοτική αρχή, ακόμη και για τα στοιχειώδη», συνέχισε. «Δρόμοι κατεστραμμένοι, πλατείες εγκαταλελειμμένες, παιδικές χαρές ασυντήρητες, λάμπες φωτισμού καμμένες, χόρτα ακούρευτα, αγροτικό οδικό δίκτυο ανύπαρκτο, σχολικά κτίρια ακατάλληλα, τα κοινοτικά κτίρια έρημα, εικόνες ντροπής και παρακμής,  με αποκλειστικό υπεύθυνο την πολιτική συνέχεια της κυρίας Ουσουλτζόγλου, τον κύριο Βοργιαζίδη. Αυτή η κατάσταση της αποσύνθεσης και της ερήμωσης της υπαίθρου δεν μπορεί να συνεχιστεί, δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί. Για εμάς δεν υπάρχουν δημότες α’, β΄ και γ’ κατηγορίας. Η Βέροια των αποκλεισμών παύει να υφίσταται από την 1η Σεπτεμβρίου. Με ευημερία, με αλληλεγγύη, με εθνική αξιοπρέπεια, διεκδικούμε το δικαίωμα για μια νέα Βέροια» κατέληξε.
Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας
«Δικαίωμα για νέα Βέροια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ