Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΝΕΟ <ΑΓΡΟΤΟΔΙΚΕΙΟ> ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ.ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Σε νέα δίκη οδηγούνται τα μέλη του προεδρείου του Συλλόγου μας Παπακωνσταντίνου Θεόδωρος, Χαλκίδης Αναστάσιος και Βράνας Ιωάννης την Τρίτη 21/05/2019 σις 09.00 το πρωί στις αίθουσες του Δικαστικού μεγάρου της Βέροιας.

Οι πολιτικές διώξεις των συνδικαλιστών είναι η απάντηση της κυβέρνησης «της πρώτης φοράς αριστερά» σε βάρος όσων νόμιμα και δημοκρατικά διεκδικούν ή υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους .
Όλα αυτά παρά τις διαβεβαιώσεις του κ, Τσίπρα για την άρση της αδικίας των αγροτοδικείων .
Καλούμε όλους τους αγρότες και τους φορείς της περιοχής να βρεθούν την ερχόμενη Τρίτη στο δικαστικό μέγαρο της Βέροιας στο πλευρό των αγροτών που δικάζονται, για να διατρανώσουμε όλοι μαζί την αντίθεσή μας στην ποινικοποίηση των αγώνων .
Να εναντιωθούμε στον φόβο και την καταστολή που προσπαθεί να επιβάλει η σημερινή κυβέρνηση σε όσους πραγματικά αγωνίζονται για τα δίκαια μιας κοινωνικής τάξης, της τάξης των αγροτών που πλήττεται βάναυσα και από τα σκληρά μέτρα που την ξεκληρίζουν.
Που πλήττεται παράλληλα και από την ασυδοσία της αγοράς των εφοδίων και των γεωργικών προϊόντων, με την κυβέρνηση θλιβερό θεατή στο έγκλημα .
ΤΡΙΤΗ 21/05/2019 ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...