Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Επιμενουν στην αυξηση του ημερομισθιου στα 30 ευρω οι Αλβανοι εργατες γης που διαμενουν στην Ημαθια.Εκαναν συγκεντρωση και απεργια στο Χωριο Αγια Μαρινα.Τι λενε στην ανακοινωση τους.

Επιμενουν στην αυξηση του ημερομισθιου στα 30 ευρω οι Αλβανοι εργατες γης που διαμενουν στην Ημαθια κανοντας μαλιστα και συγκεντρωση στο χωριο Αγια Μαρινα καθως και απεργια.Σε ανακοινωση που εβγαλε το Σωματειο μεταναστων Ν Ημαθιας λενε πως δεν κανουν πισω και μιλανε για μαυρη εργασια απο τους Αλβανους τουριστες που ερχονται με 3μηνη βιζα
Δειτε την ανακοινωση απο την σελιδα τους


Ποιος κοροϊδεύει τον djersen.
Στη Βέροια μετανάστες με κατοικία στην Ελλάδα, αλλά αυτή τη χρόνια βγήκαν στους δρόμους και διαδήλωσαν στην Πλατή.
Είναι πολύ μεγάλη ανησυχία για αυτό το επίπεδο εργαζομένων γιατί σύμφωνα με συμβάσεις και νόμο η ημέρα εργασίας είναι 30 ευρώ συν ασφάλιση και οι εργαζόμενοι σας κρατούν 3 ευρώ από την εργασιακή ημέρα για ασφάλιση.
Αυτό είναι εντελώς χρήσιμο.
Όσο χειρότερα αυτή η χρόνια που το κράτος μας παλεύει βγαίνοντας στα ΜΜΕ ότι θα στείλουν μέχρι και 20 000 ομάδες εργασίας από την Αλβανία.
Πρόκειται για μια μαύρη δουλειά όπως και μια μαύρη συμφωνία μεταξύ των δύο κρατών.
Ο Σύλλογος Μεταναστών θα στηρίξει αυτή την εργασιακή πλευρά που χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια.
Σε συνεργασία με το Somatio Metanastown Nomou Imathias θα είμαστε στο πλευρό κάθε μετανάστη που εργάζεται στην καλλιέργεια, τόσο από Αθήνα όσο και από την ΙΜΑΘΕΙΑΣ.
Κάθε μετανάστης που είναι υπεύθυνος και υπεύθυνος στα αγροτικά χωριά είναι υποχρεωμένος να στηρίξει την οικοδόμηση που προσπαθούν για τη ζωή του και αυτή η στήριξη είναι για όλους εσάς μια νίκη.
ΠΗΓΗ  https://www.facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ